27 травня 2024 14:09

Джака про наступний сезон: "Безпрограшної серії з 51-го матчу у нас не буде, швидше за все. Але "Байєр" зробить все, щоб захистити титул"

Півзахисник «Байєра» Граніт Джака розповів про свої амбіції.


У сезоні-2023/24 клуб із Леверкузена став чемпіоном Німеччини та володарем Кубка країни.

«Я прийшов сюди не лише для того, щоб виграти титули за один сезон, а й у наступні сезони також. Ми знаємо, який у нас потенціал, і рішення Хабі [Алонсо] залишитися з нами було чудовим. У наступному сезоні ми зробимо все, що в наших силах, щоби у нас була топ-команда. І щоб повернутися туди, де зараз перебуваємо.

Ми знаємо, що цей сезон був особливим. І програш [у фіналі Ліги Європи] – частина цього. Головне – знову піднятися на ноги. [У фіналі Кубка Німеччини] ми зробили наступний крок, виявили характер і сказали: "Гей, ми можемо програти матч, але ми знову піднімемося на ноги".

Ми зробимо те саме наступного року. Буде матч, який ми програємо. Швидше за все, у нас не буде виграшної чи безпрограшної серії з 51 матчу – це принаймні ймовірно. Але ми хочемо атакувати. Ми тут щоб захистити титул. І ми зробимо все, що в наших силах, щоб зробити це знову наступного року», – сказав Джака.